sylvie-meis-sexy-billen-fotos

Sylvie Meis is 40 jaar en dat vieren we met haar lekkerste Instagram-foto’s!

Drie hoeraatjes voor niemand minder dan Sylvie Meis! De blondine viert vandaag haar veertigste verjaardag en dus zijn wij er als de kippen bij om haar te feliciteren. Want de presentatrice ziet er op deze leeftijd nog altijd fantastisch uit en het zou een schande zijn als we daar géén aandacht aan zouden besteden.

Trouwen met Sander

Het mag dan alweer een flink aantal jaartjes geleden zijn dat ze met Rafael van der Vaart getrouwd was, maar dat La Meis nog altijd een aantrekkingskracht op mannen heeft is een understatement te noemen. Ze heeft inmiddels een aantal vriendjes en relaties achter de rug, maar nu lijkt ze de ware te hebben gevonden. Sylvie Meis is namelijk gespot met de Twentse arts Sander Klieverik en we hopen van harte voor haar dat ze het zó leuk hebben, dat ze (hopelijk) ooit trouwen en nog lang en gelukkig leven.

Sylvie Meis’ Insta

We hebben het al beloofd in de kop van dit artikel en we zullen je dan ook niet verder bemoeien met al het Boulevard-nieuws en relatieperikelen. Voor ons is dit namelijk dé gelegenheid om stil te staan bij alle sexy fotoshoots die ze heeft gedaan. In de loop der jaren was ze het gezicht van Hunkemöller en zette ze met ‘Sylvie Flirty Lingerie’ haar eigen lingeriemerk op de markt. Daarom staan wij maar wat graag stil bij haar lekkerste foto’s!

Voor wie nog eens terug wil blikken op de foto’s die ze voor haar eigen lingeriemerk schoot hebben we goed nieuws! Deze zijn hier te bekijken, dus daar wensen we jou veel plezier mee!

Bron beeld: Facebook Sylvie Designs

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: