GTST-babes-Robin-Martens-sexy

De meest sexy GTST-babes: Robin Martens

De tijd van onbezorgdheid is voorbij, want binnenkort moet je weer verplicht met je vriendin meekijken naar Goede Tijden, Slechte Tijden, dé soap van Nederland. Alle avonturen in Meerdijk, het zal je een grote zorg zijn. Maar waar de serie niet om verlegen zit, is een arsenaal aan knappe actrices.

Door de jaren heen zijn er heel wat vrouwen in Meerdijk geweest die vast jouw aandacht trokken. Om je warm te maken voor alweer een nieuw seizoen GTST, is het tijd om af te tellen met de meest sexy GTST-babes! Deze keer met Robin Martens.

Robin = Rikki de Jong

Robin was nog achttien jaar toen ze in de grootste soap van Nederland terechtkwam. Als Rikki de Jong zou de knappe brunette eerst een tijdelijke rol vervullen, maar dat werd al snel een vaste stek voor de talentvolle actrice. Alweer zeven jaar mogen we van mevrouw Martens genieten en het verveelt geen seconde. Des te leuker is het dan ook dat ze nog altijd in de serie te zien is. Het is hopen dat ze nog lang meegaat.

Instagram

Waar we het nog nauwelijks over hebben gehad, is hoe waanzinnig knap Robin is. Ze weet op televisie iedere man in te pakken en ook haar spectaculaire dansmoves weet ons geboeid te houden. Wie foto’s van haar wilt opzoeken, kan hier het beste nog even rondhangen. Haar posts op Instagram laten namelijk zien hoe sexy de 25-jarige Martens is. Geloof je het niet? Dan wensen we jou veel plezier met de volgende plaatjes.


Genieten van nog meer GTST-babes? Bekijk dan hier de mooiste foto’s van Katja Schuurman en Gigi Ravelli.

Bron foto: Instagram Robin Martens

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.