kelly-weekers-sexy-miss-universe

Kelly Weekers is de knappe psychologe van je dromen!

Kelly Weekers is bij RTL Boulevard allang geen onbekende meer. Al anderhalf jaar mag ze eens in de zoveel tijd aanschuiven als deskundige. De doctorandus is namelijk psychologe en brengt ons dan tussen half zeven en half acht op de hoogte van alles wat met de geestelijke gesteldheid van de mens te maken heeft. Maar wie het gezicht van Kelly Weekers ziet, kan zich wellicht vaag herinneren dat ze ook van iets anders bekend was. De 28-jarige streed in een vorig leven (als je dat op die leeftijd mag zeggen) om de titel van ‘Miss Universe’. In 2011 was nog te zien hoe ze in bikini aan de wereld liet zien dat zij eigenlijk die titel verdiende, al mag ze met een plek in de top 16 meer dan tevreden zijn.

Instagram Kelly Weekers

We zullen het kort houden: op de Instagram van drs. Weekers zijn geen foto’s van haar tijd van de missverkiezingen te zien. Hier is enkel plek voor filosofische quotes en kiekjes van haar dagelijkse leven. En geef haar eens ongelijk, want het is goed te begrijpen dat ze zich voor de volle 100% op haar carrière als psychologe stort. Neemt niet weg dat ze nog altijd beeldschoon is en om dat feit (want dat is het) te onderstrepen, hebben we een aantal posts van haar onder elkaar gezet.

John Ewbank

Ook op privégebied gaat het lekker met Kelly Weekers. Ze is al een tijdje samen met componist John Ewbank (47) en hebben samen ook een kind. Jammer dus voor degene die haar aan de haak dacht te slaan, jammer maar niet getreurd, want er zijn zoveel andere knappe Nederlandse dames. Wat te denken van Vera Dijkmans of Robin Hölzken, die jou tips geeft hoe je kunt daten met een topmodel.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen