Anna-Nooshin-Monica-Geuze-LINDA-fotos-sexy

Check hier de stomend hete foto’s van Anna Nooshin en Monica Geuze

We kennen Anna Nooshin en Monica Geuze als succesvolle volgster en mode-experts, maar veel mannen zullen ze allang kennen als bloedmooie brunettes. En nu zorgen ze ervoor dat geen man meer op hen heen kunt. Voor de LINDA. Meiden, het kleine broertje van, zijn ze in een fotoshoot te zien waar je gewoon naar móet kijken! Op de cover zijn Nooshin en Geuze al zoenend te zien, maar ook de andere foto’s liegen er niet om.

De reden: alle hokjes die er over seksualiteit bestaan wegnemen. En hoe goed dat doel ook is, we kunnen niet stoppen met kijken naar het resultaat.

Lees ook: Ellen Hoog en Naomi van As sexy voor de camera

Met deze post liet LINDA. Meiden mannelijk Nederland al doen watertanden.

En met deze kiekjes is het duidelijk dat deze editie van LINDA. Meiden door meer jongens dan ooit tevoren worden gekocht.

En uiteraard is er ook nog een filmpje van wat er achter de schermen plaatsvindt. Nou, ook dat liegt er niet om. Laten we eerlijk zijn, Monica Geuze en Anna Nooshin die samen een fotoshoot doen, dat is de droom van iedere man. Twee vrouwen die door velen worden beschouwd als de mooiste dames van Nederland. En dan ook nog eens een sexy fotoshoot met elkaar. Kan het nóg beter?

Geraldine Kemper en Kim Feenstra

Door de sexy shoot van de dames zullen de gedachtes van mannen ongetwijfeld teruggaan naar begin 2016. Toen braken Geraldine Kemper en Kim Feenstra het internet door zeer gewaagd in de LINDA. te verschijnen. Iets waar Nederland ze nog altijd eeuwig dankbaar voor is. Bewegend beeld daarvan is hieronder te zien.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

3 comments

Comments are closed.