sexy-sportvrouwen-nederland

Geniet mee met de mooiste sportvrouwen van Nederland!

Dat er in ons kleine landje meer dan voldoende mooie vrouwen rondlopen is het understatement van de dag. Wie een blik werpt op de FHM-lijst van mooiste vrouwen en BN’ers van Nederland zal het direct beamen. Maar ook op sportgebied kun je als man je ogen uitkijken. We grossieren in de zaal of op het veld niet alleen in medailles en trofeeën, maar ook in prachtige dames. Daarom vindt Vrijmibro het tijd om een lijst op te stellen van mooiste sportvrouwen van Nederland!

Voor deze lijst kijken we enkel naar de sportsters die op dit moment actief zijn. Dat betekent dat je hier namen als Ellen Hoog, Naomi van As, Anouk Hoogendijk en Yvette Broch helaas niet tegenkomt. Ook kijken we naar vrouwen die op het hoogste niveau presteren, dus wielrenster Puck Moonen moet hier pas op de plaats maken. Maar niet getreurd, want van de sportvrouwen die de lijst wél haalden, krijg je het nog steeds bloedheet!

Mooiste sportvrouwen Nederland

Tess Wester

Een lijst van mooiste sportvrouwen van Nederland is zonder Tess Wester niet compleet. De handbal-goalie heeft een enorme schare fans en het is niet verrassend dat daar ook veel mannen bijhoren. Deze foto’s zijn daar het bewijs van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Estavana Polman

Rafael van der Vaart mag in zijn handjes knijpen met zo’n mooie vriendin! Estavana speelt al vele jaren in de top van het handbal bij Esbjerg. Wie de blondine ziet, zal al snel de naam van Sylvie Meis vergeten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) op

Lieke Martens

Wie deze site langer dan vandaag bezoekt zal niet verrast zijn dat ’s werelds beste voetbalster in dit lijstje staat. De Oranjeleeuwin scoort niet alleen op het veld, maar ook met haar looks. Deze shoot voor Helden Magazine onderstreept dat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekemartens) op

Jackie Groenen

Een andere speelster van de damesafdeling van Oranje is ook behoorlijk in trek bij de mannen: Jackie Groenen. De middenvelder van Frankfurt is letterlijk en figuurlijk het stralende middelpunt in het vrouwenvoetbal en dat blijft niet onopgemerkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Daniëlle van de Donk

De Arsenal-speelster genereert misschien minder aandacht dan Martens en Groenen, maar dat betekent niet dat de brunette minder knap is! Ze staat dan ook met recht in dit lijstje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Daniëlle van de Donk (@daniellevddonk) op

Suzanne Schulting

Je kunt hier in geen geval om Suzanne Schulting heen. Ze is mega succesvol, waanzinnig knap en bezit de officiële titel van mooiste billen van Nederland. Alsof dat nog niet genoeg is, sluit ze een naaktshoot bij Playboy niet uit. We wachten het af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Suzanne Schulting (@suzanneschulting) op

Jutta Leerdam

De twintigjarige Jutta Leerdam is dit seizoen definitief doorgebroken in het mondiale schaatsen. En als dat nog niet genoeg is, strooit ze ook nog eens met prachtige foto’s op Instagram!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op

Nadine Visser

We kijken misschien niet dagelijks naar het atletiek, maar voor deze meerkampster/hordeloopster maken we graag een uitzondering! Ze heeft meerdere Nederlandse records in handen en behaalde op het WK indoor zelfs een bronzen plak. Een echte topper!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door nadine visser (@nadine_visser) op

Robin de Kruijf

Volleybal mag voor sommigen niet de meest aantrekkelijke sport zijn, maar daar brengt Robin de Kruijf hoogst persoonlijk verandering in. De speelster greep met de nationale ploeg een paar keer onfortuinlijk naast de medailles, maar hier staat Robin wel op het podium!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Robin de Kruijf (@robindekruijf) op

Het is je misschien opgevallen, maar de fitgirls in Nederland laten we in deze lijst achterwege. Mocht je er ondanks deze dames alsnog zin in hebben (we nemen het je niet kwalijk), dan hebben we goed nieuws. Met namen als Vera Dijkmans en Yaela Heart kom je prima aan je trekken!

Bron beeld: Instagram Tess Wester

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: