suzanne-schulting-naakt-sexy-playboy

Suzanne Schulting naakt in Playboy? “Zeker vanaf 50.000 euro”

De wereld heeft tijdens de Olympische Spelen in PyeongChang (Zuid-Korea) kennis kunnen maken met shorttrackster Suzanne Schulting. En hoe! Ze pakte goud op de 1500 meter en staat sindsdien niet alleen bij schaatsminnend Nederland in de schijnwerpers. Ook vanwege haar looks valt Schulting goed in de smaak. Het is iets wat ook werd aangekaart op het YouTube-kanaal Club Hub, van BNNVARA.

Suzanne Schulting naakt?

De 20-jarige Suzanne werd stevig aan de tand gevoeld, met vragen over het schaatsen, haar uiterlijk en… of ze naakt wil poseren in de Playboy. Waar veel bekende Nederlandse vrouwen daar ontwijkend op reageren of het idee naar het rijk der fabelen verwijzen, dacht Suzanne Schulting daar heel anders over. “Als ik genoeg geld krijg, doe ik het.” Eind 2017 sprak ze al met ploeggenoten over een sexy fotoshoot, aangezien ze daarvoor in het blad Helden Magazine (waar Lieke Martens al eens een shoot voor deed) in lingerie poseerde. Het is voor haar dan ook geen moeite om nog een stapje verder te gaan, al moet daar wel een financiële vergoeding tegenover staan. “Het moet wel om een groot bedrag gaan. Zó groot dat ik even niet hoef te werken.” Het gaat hier dus om een halve ton.

Foto’s Instagram

We stipten al kort aan dat ze eerder voor Helden Magazine in lingerie te zien was, maar het zou wel erg flauw zijn als we die beelden niet met jullie zouden delen. Daarom is het tijd om je te vergapen aan één van de mooiste sportvrouwen van Nederland!

Bron beeld: Instagram Suzanne Schulting

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.