Tess-Wester-sexy-naakt

We mogen weer volop naar Tess Wester kijken tijdens het WK handbal!

En toen was Tess Wester daar opeens. Tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro schitterden de handbaldames op alle fronten. De speelden fantastisch (met een knappe vierde plaats), waren enthousiast, spontaan en vooral: helemaal zichzelf. En keepster Tess ontpopte zich onbedoeld daarin tot de droomvrouw van iedere man. Knap, vrolijk, woordje klaar en enorme euforie in het veld wanneer wordt gewonnen, ze heeft het allemaal.

Lees ook: de knapste speelster van Oranje: Lieke Martens

Vanaf vrijdag zijn zij, Estavana Polman, Nycke Groot en alle anderen te zien op het WK handbal. In Duitsland zullen zij eerst de poule met Zuid-Korea, China, Kameroen, Servië en Duitsland moeten overleven, waarna toplanden als Brazilië, Frankrijk, Noorwegen en IJsland wachten. Het vorige WK moest Oranje genoegen nemen met zilver, evenals het EK in 2016. Tijd dus om ditmaal voor het mooiste eremetaal te gaan!

DWDD

Dat Tess Wester een leuke, opvallende verschijning is, is niet alleen de fans voor de buis opgevallen. Sinds kort is ze namelijk tafeldame bij De Wereld Draait Door. In het interview wat ze voorafgaand met haar hadden laat ze weten haar looks niet als belangrijk te zien. “Ik ben liever bekend als handbalkeepster dan als ‘die knapperd uit het team’. Ook omdat ik mezelf niet zo zie. Ik ben liever bekend om wat ik doe, dan om hoe ik eruit zie.” Het neemt echter niet weg dat ze weleens wordt gevraagd voor een sexy fotoshoot: “aanvragen zijn er wel. Ik denk steeds ‘waar wil ik de aandacht op leggen?’. Dus soms ga ik er niet voor. Ik denk dat het heel belangrijk is dat je doet wat bij je past en wat je leuk vindt. Ik doe liever de sportieve dingen dan de sexy of ‘kijk mij mooi zijn’ dingen.”

Instagram Tess Wester

Dat idee kunnen alle mannen dus uit hun hoofd zetten, maar op haar Instagram-pagina is genoeg spontaniteit te zien. Of het nu in de zomer op een terrasje is, met de welbekende gebalde vuisten en een oerkreet op het handbalveld of Tess Wester naakt in bad met een aantal ballen, het kan niet gek genoeg. Om je een kleine indruk te geven zijn hier een aantal foto’s onder elkaar.

Bron beeld: Facebook Tess Wester, fotografie: Femmy Weijs

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.