Ellen-Hoog-sexy-ek-hockey

Ook als analist houdt Ellen Hoog alle mannen geboeid

Het EK hockey is in eigen land in volle gang. De mannen zijn nog altijd niet zeker van de volgende ronde, maar de vrouwen hadden zich al geplaatst voor de halve finales. Wat voor veel mannen interessanter is, is de nieuwste analist van de NOS: Ellen Hoog. De hockeyster, die eerder dit jaar haar stick aan de wilgen hing, slaat hiermee een nieuwe weg in. Als kenner, voormalig beste hockeyster ter wereld en prijzenpakker laat ze haar licht schijnen over alle wedstrijden. En daar hebben we totaal geen moeite mee!

Knapste hockeyster

Ellen is niet alleen vakkundig en één van de beste speelsters van de afgelopen decennia. Ze is ook nog eens leuk om naar te kijken. Niet voor niets staat ze bekend als één van de meest sexy hockeysters en Nederlandse dames in het algemeen. In het lifestylemagazine Esquire liet ze dat andermaal zien, toen ze samen met Naomi van As sexy in het blad poseerde.

Dat ze niet alleen binnen, maar ook buiten de lijnen schittert is wel te zien aan haar Instagram-pagina. Stuk voor stuk foto’s die bewijzen dat ze de favoriete hockeyster van iedere man is. Geloof je het niet? Check dan haar beste posts hieronder.


Bron foto: Instagram Ellen Hoog

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.