Eminem-Revival-luisteren

Eminem is terug! Beluister hier zijn album ‘Revival’

Guess who’s back, back again. Shady’s back, tell a friend. Vier jaar na zijn laatste album ‘The Marshall Mathers lp 2’ is Eminem terug. Met zijn nieuwe plaat ‘Revival’ houdt hij de gemoederen al enige tijd bezig, maar is het moment daar voor de 45-jarige Marshall om de spreekwoordelijke titel als beste rapper te heroveren. Nu vandaag de dag mannen als Drake, Kendrick Lamar en Kanye West de boventoon voeren, is het tijd om met ‘Revival’ te laten zien wie er echt de baas is. Vandaag, 15 december, is zijn album officieel uit en jij kunt er als eerste naar luisteren.

Walk On Water

Hoewel we nog niet alle nummers kennen, is er wel een groot deel wat al op straat ligt. Zo hebben we met z’n allen kunnen luisteren naar zijn nieuwste hit Walk On Water samen met Beyoncé (hieronder te luisteren) en werd de tracklist een paar weken geleden openbaar gemaakt. Deze ziet er als volgt uit:

1. Walk On Water (ft. Beyoncé)
2. Believe
3. Chloraseptic (Ft. PHresher)
4. Untouchable
5. River (ft. Ed Sheeran)
6. Remind Me (intro)
7. Remind Me
8. Revival (interlude)
9. Like Home (ft. Alicia Keys)
10. Bad Husband (ft. X Ambassadors)
11. Tragic Endings (ft. Skylar grey)
12. Framed
13. Nowhere Fast (ft. Kehlani)
14. Heat
15. Offended
16. Need Me (ft. P!nk)
17. In Your Head
18. Castle
19. Arose

Tekst gaat onder de video verder.

Spotify

Allemaal hartstikke leuk, maar jij bent hier natuurlijk om naar het nieuwe album van Slim Shady te luisteren. En dat komt goed uit, want hieronder vind je via Spotify alle nummers! Mocht je toch kiezen voor de ‘ouderwetse’ manier (of je hebt simpelweg geen Spotify), dan kun je altijd nog de cd via internet of in enkele winkels kopen. Of luister gewoon naar de spotify-lijst van bokser Floyd Mayweather.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags:

5 comments

Comments are closed.