Brew-Cave-walk-in-fridge-omslag

Jouw eigen walk-in fridge is precies wat je nodig hebt!

Vrouwen hebben het liefst een walk-in closet voor hun nieuwste schoenen en kleren en mannen… die hebben hele andere prioriteiten. Niet beter of slechter, maar anders. Die willen namelijk zoveel mogelijk indruk maken op hun vrienden en met de meest geweldige gadgets pronken. Of het de nieuwste iPhone of kaarten voor de Europa League-finale van Ajax zijn, het maakt ons niet uit. In dit geval gaat alles een stapje verder, want een heuse walk-in fridge, die moet je gewoon hebben. Ideaal voor thuis, en voor de vrijmibo!

Brew Cave

“Het komt op drie factoren neer – je kunt er veel bier in kwijt, het houdt het behoorlijk koud en het geeft je, uiteraard, het recht om erover op te scheppen.” Wijze woorden van Luke Craig, mede-oprichter van Brew Cave. Hij heeft samen met zijn zakenpartner het idee ontwikkeld om een walk-in fridge op bestelling te maken. Een enorme ruimte waarin je maar liefst 30 kratten bier en zes vaten kwijt kunt. Genoeg om minimaal het weekend mee door te komen.

Vraag is alleen, hoe kom je op zo’n bizar idee? Luke Craig: “Mijn zakenpartner houdt ervan om bier te brouwen en ik houd van bier drinken. Het was niet meer dan normaal voor ons om met de Brew Cave te komen. We wisten dat als wij het wilden, dat bij anderen ook zo was.”

Je kunt jouw exemplaar hier bestellen. Kosten? Tussen de zes en zevenduizend dollar.

 

Tekst loop onder de foto door.

Brew-Cave-walk-in-fridge

Heineken reclame

Doet het je ergens vaag aan denken, een walk-in fridge? Dat kan kloppen, want flink wat jaartjes geleden maakte Heineken indruk door één van hun meest succesvolle reclames ooit te lanceren. Waar dat over ging? Juist.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: