hotel-shining-peperkoek

Familie viert kerst met eetbare versie van The Shining’s Overlook Hotel

“All work and no play makes Jack a dull boy.” Het is één van de meest huiveringwekkende zinnen uit de film The Shining, van Stanley Kubrick. Dat je hier echter ook een positieve draai aan kunt geven bewijst dit Amerikaanse gezin, want zij hebben het beruchte Overlook Hotel tot in detail nagemaakt. En het leukste van alles is dat het volledig eetbaar is! In aanloop naar de kerstdagen hebben zij een miniatuurversie gemaakt van bijna anderhalve meter lang. Dit deden ze met ingrediënten als peperkoek, glazuur, fondant, snoep en een speciaal soort graan. Wie de film heeft gezien en naar de onderstaande foto’s kijkt, ziet dat er aan ieder klein detail is gedacht. Van de beruchte liftscène tot room 237, je vindt het allemaal terug én het is eetbaar!

Overlook Hotel van The Shining

Een kleine selectie van de foto’s is hier te zien. Wil je meer beelden bekijken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

hotel-shining-peperkoek


We geven toe dat The Shining niet de gezellige kerstfilm is waar je als gezin op de bank naar gaat kijken. Maar er zijn talloze andere films waarbij dit gelukkig wél het geval is! Vorig jaar maakte Empire bekend welke tien kerstfilms het populairst zijn. Spoilers: Home Alone staat er NIET in!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: