Ellen-Hoog-Naomi-As-fotos-Esquire

Wauw! Ellen Hoog en Naomi van As supersexy in Esquire!

Is dit een droom die uitkomt? Twee sexy hockeybabes in de vorm van hartsvriendinnen Ellen Hoog en Naomi van As die besluiten een sexy fotoshoot in Esquire te doen. Geen man die daar nee tegen zegt. Beide speelsters zwaaiden na dit seizoen af en hingen de stick aan de wilgen. Ze wonnen alles wat er te winnen viel. Europees Kampioen, Wereldkampioen, Olympische titels, allebei verkozen tot beste hockeyster van de wereld.

Wat wil je nog meer? Een sexy fotoshoot in Esquire? Prima! Zo gezegd, zo gedaan. De pas getrouwde Ellen Hoog en Naomi van As laten zichzelf van hun sexy kant zien. Vanaf vandaag zal de verkoop van het blad vermoedelijk sterk stijgen.

SI Swimsuit en JFK

Voor het tweetal is het niet de eerste keer dat ze de harten van vele mannen sneller laten kloppen. Ellen Hoog ging eerder met ploeggenoot Eva de Goede voor Sports Illustrated: Swimsuit Edition in bikini op de foto. Inderdaad, het blad dat van Kate Upton een superster maakte.

Maar zij is niet de enige. Ook Naomi van As beleefde een soortgelijke shoot. Voor mannenblad JFK ging zij in 2014 schaars gekleed voor de lens staan. Die serie (of een deel daarvan) is hier te bekijken.

Geraldine Kemper en Kim Feenstra

Door de sexy shoot van de dames zullen de gedachtes van mannen ongetwijfeld teruggaan naar Begin 2016. Toen braken Geraldine Kemper en Kim Feenstra het internet door zeer gewaagd in de LINDA. te verschijnen. Iets waar Nederland ze nog altijd eeuwig dankbaar voor is. Bewegend beeld daarvan is hieronder te zien.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.