Aeolus-Smart-Robot-Vrijmibo

Voor de vrijmibo: Aeolus Smart Robot brengt jou persoonlijk ijskoud bier

Zo, dat is nog eens lekker! De technologiebeurs ‘Consumer Electronics Show’ (kortweg CES) brengt ieder jaar de grootste innovaties en de nieuwste gadgets. En daarmee wordt niet alleen gekeken naar zaken als zelfrijdende auto’s en augmented reality, maar ook naar kleine gadgets die jouw leven oneindig veel luier maken. Een van die dingen is de Aeolus Smart Robot, een stukje technologie die niet alleen – door middel van kunstmatige intelligentie – een groot scala aan huishoudelijke taken kan uitvoeren, maar ook voor de écht belangrijke dingen des levens zorgt. Een uitleg? Die geven wij je zo, maar wellicht is het beter om de video hieronder te bekijken. Dan wordt alles in één oogopslag duidelijk.

Tekst gaat onder de video verder.

‘Vrijmibot’

Je raadt het al: bij Vrijmibro zetten we deze handige robot liever in om een goudgele rakker uit de ijskast te halen, dan om te stofzuigen of te strijken. Handig voor op werk als jij en je collega’s deze extreme vorm van luiheid willen uittesten, of wellicht voor thuis, als je na een lange dag werken enkel nog languit gestrekt op de bank wilt liggen. De ‘Vrijmibot’ – zoals wij hem liefkozend noemen – is geboren.

Walk-in fridge

De Aeolus Smart Robot doet ons met veel plezier terugdenken aan die ene reclame van Heineken, waarbij uit het niet de inmiddels beruchte ‘walk-in fridge’ werd geïntroduceerd. Iets wat zelfs zó populair werd, dat er momenteel een echte versie van te bestellen is. Voor nostalgische redenen (en het feit dat het briljant bedacht en uitgevoerd is) is deze hieronder te bekijken.

 

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

2 comments

Comments are closed.