bier-krat-racen-gulpener

Gulpener bier presenteert: ’s werelds eerste krat kartbaan!

Het lijkt een bezigheid die alleen bij de wildste vrijmibo’s plaatsvindt, maar Gulpener en REIB maken er werkelijkheid van. Zij hebben het mogelijk gemaakt om op een bierkrat te racen. Dus, Max Verstappen: Eat your heart out! De fabrikant van (speciaal)bier en de elektro-groothandel hebben met succes de handen ineen geslagen voor dit bijzondere evenement.

Gulpener krat kartbaan

“De eerste krat kartbaan ter wereld!” Dat is hoe Gulpener het omschrijft. In de promo-video hieronder is te zien hoe vijf deelnemers door een doolhof van bierkratten en pallets de ‘straten’ van Gulpener onveilig maken. Dat het voor lange mensen een opgave wordt om plaats te nemen wordt al snel duidelijk, maar dat mag de pret niet drukken. Roep dus al je vrienden bijeen om aan deze unieke krat kartbaan deel te nemen en jezelf de rijdende bierkoning te mogen noemen!

Tekst gaat onder de video’s en post verder.

Adres en datum

Wil jij deze once in a lifetime experience van jouw bucketlist afstrepen? Dan is het tijd om je agenda (of telefoon) erbij te pakken en de volgende gegevens te noteren. Op 9 september kun je namelijk tijdens de Gulpener hopoogst in het dorpje Reijmerstok door de zelfbedachte kartbaan met jouw bierkrat scheuren. En als je van speciaalbier houdt, kun je jezelf na afloop belonen het een ijskoud pilsje. Iets waar ze bij Gulpener ook bijzonder goed in zijn!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: