Vrijmibo-drank

Welke borrels moet je tijdens de vrijmibo schenken?

Eindelijk is het weer zover: de vrijmibo! Het is vrijdag en dat betekent dat we het werk aan de kant schuiven en naar de ijskast snellen om de drankjes te pakken. Dan is het tijd om samen met collega’s te proosten en niet meer over de dagelijkse sleur te praten. Nee, nu komen de echt belangrijke zaken in het levend aan bod, zoals bier, voetbal en Kate Upton. Grote vraag is alleen: wat drink je tijdens de vrijmibo?

Lees ook: Vrijmibo organiseren? Zo regel jij de perfecte borrel!

Tijdens de vrijdagmiddagborrel is het belangrijk om niet uit de bocht te schieten als het om alcoholische drank gaat. Kies er dus voor om het laagdrempelig te houden. Op die manier maak je het niet te ingewikkeld. De vrijmibo is niet voor niets een moment om het over koetjes en kalfjes te hebben. Je praat dan niet over de problemen bij de Gazastrook of over een eventuele nucleaire crisis. Kies dan ook niet te moeilijke drankjes, daar creëer je alleen maar verwarring en onduidelijkheid mee.

Maar wat is dan wel geschikt voor de vrijdagmiddagborrel? Het klinkt misschien wat saai, maar met de volgende drie dranken zit je gegarandeerd goed.

Bier

Gin-tonic

Vrijmibo-gin-tonic

Whisky

Vrijmibo-whisky

Het ziet er standaard uit, maar het hoeft ook niet ingewikkeld te zijn. Zorg er bij het drinken van whisky wel voor dat je niet de enige bent die zich hieraan verlekkert. Er gaat namelijk niets boven het gezamenlijk nuttigen van deze sterkedrank. En door het met z’n allen te drinken zorg je er ook voor dat je zelf niet overkomt als iemand die uit de hoogte doet. Het is namelijk niet voor niks dat whisky geassocieerd wordt met macht en luxe.

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

2 comments

Comments are closed.