house-cards-seizoen-6-trailer-1

BREEK! De eerste teaser trailer van laatste House of Cards-seizoen!

Stop de persen en laat alles vallen wat je in je handen hebt, want de eerste trailer voor het zesde en laatste seizoen van House of Cards staat online. Het gaat hier weliswaar om een teaser trailer (waardoor het om een fragment van luttele secondes gaat), maar dat weerhoudt de echte fans van de politieke dramaserie er niet van om zo snel mogelijk op de link te klikken en te zien waar we in het afsluitende seizoen mee te maken krijgen! Mocht je nog niet bij seizoen zes zijn, dan is hier alvast een kleine mededeling: SPOILERS! Hoewel er weinig te zien is, is het meer dan genoeg om te weten hoe de vlag er in het Witte Huis bijhangt.

Lees ook: een ode aan de overleden Reg E. Cathy van ‘Freddy’s Ribs’

Trailer House of Cards

Kevin Spacey en releasedatum

Nogmaals SPOILERS als je de trailer over hebt geslagen, maar wel verder bent gegaan met lezen. Nu Claire Underwood plaats heeft genomen achter het bureau van manlief Francis (aka Frank) is het echter onduidelijk wat de rol van Kevin Spacey in House of Cards is. Of beter gezegd: hoe zijn afwezigheid zal worden opgevuld. Eind 2016 kwam de gelauwerde acteur namelijk in opspraak, nadat hij door Netflix per direct werd ontslagen uit de serie, vanwege seksuele intimidatie. De #MeToo-beweging zorgde er destijds voor dat (mannelijke) medewerkers naar voren durfden te stappen en aan de leiding vertelden wat voor invloed Spacey op hen had. Zijn ontslag zorgt er echter wel voor dat het dus gissen is wat zijn rol in seizoen zes van House of Cards is. Is hij gevlucht? Overleden? We moeten nog even wachten om daar achter te komen, want het duurt tot de herfst van 2018 totdat we definitief meer weten. Tot die tijd houden we jullie op de hoogte van meer nieuws rondom deze populaire serie!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

3 comments

Comments are closed.