House-of-Cards-stopt

Nee! House of Cards stopt na beschuldigingen rond Kevin Spacey

Er komt een einde aan de hitserie House of Cards. Netflix kondigde zojuist aan dat het zesde seizoen van de politieke serie met Frank Underwood ook het laatste zal zijn. Aanleiding hiervoor zijn de beschuldigingen van seksuele intimidatie door Star Trek-acteur Anthony Rapp. Hij beweerde dat Kevin Spacey tijdens een feestje in 1986, Rapp was toen veertien, op hem klom. Netflix laat weten hierover “diep verontrust” te zijn en trekt dan ook de stekker uit het verhaal van Frank Underwood.

Kort na de aantijgingen van Rapp kwam er een statement van de tweevoudig oscarwinnaar (als beste acteur voor The Usual Suspects en American Beauty) op Twitter. Hij zegt dat hij zich het voorval niet kan herinneren, maar oprechte excuses aanbiedt als het echt zo is. Tevens liet hij weten dat hij officieel uit de kast kwam als homoseksueel.

Lees ook: Wie is Frank Underwood?

Laatste seizoen House of Cards

Wanneer het zesde en laatste seizoen van House of Cards te zien zal zijn, is nog niet bekend. 2018 is als jaar vastgesteld, maar een precieze datum is er nog niet. Het zal veel fans dan ook benieuwen hoe het af zal lopen met Frank Underwood en zijn vrouw Claire.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

4 comments

Comments are closed.