freddy-ribs-maken-house-cards

Een ode aan de overleden Reg E. Cathy en zijn ‘Freddy’s Ribs’

Op zaterdag 10 februari kwam het nieuws naar buiten dat House of Cards-acteur Reg E. Cathy op 59-jarige leeftijd is overleden. Hij overleed aan de gevolgen van longkanker. De naam Cathy zal misschien niet direct een belletje doen rinkelen, maar toch heeft de beste man een behoorlijk oeuvre op zijn naam staan. Hij speelde in grote series als The Wire en Outcast, maar werd door het publiek omarmd als Freddy in House of Cards, waar hij steevast de ribbetjes – aka Freddy’s Ribs – klaarmaakte voor het politieke dier Frank Underwood. Met zijn tent kende hij veel succes, maar speciaal voor meneer Underwood opende hij – alleen voor hem – zijn winkel al om half acht ’s ochtends.
Van de in totaal 78 afleveringen (in vijf seizoenen, het zesde en laatste deel komt eraan!) kwam hij er slechts 18 in beeld, maar wist hij wel altijd de harten van de kijkers te veroveren.

‘Freddy’s Ribs’ maken

Om een eerbetoon aan deze gelauwerde acteur te brengen, kunnen we haast niet anders dan de inmiddels beroemde ribbetjes aan jou serveren. Velen probeerden sinds 2013 (het jaar dat het eerste seizoen van de populaire Netflix-serie verscheen) dit recept te maken en velen kwamen ook dicht in de buurt. Het is echter Neha Amin van het YouTube-kanaal Binging with Babish die volgens ons het dichtst in de buurt kwam. Niet dat wij van alle pogingen op het internet hebben mogen proeven, maar hier kun je het smakelijke voedsel bijna proeven als je er alleen al naar kijkt. Neha slaagde er ook in om het internet te veroveren door de tevens bekende Kahuna Burger uit Pulp Fiction te maken, maar dit is waarschijnlijk zijn meesterwerk!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

2 comments

Comments are closed.