National-Junk-Food-Day

National Junk Food Day vraagt tijdens de vrijmibo maar om één ding

Het is 21 juli en dat betekent voor velen maar één ding: National Junk Food Day. Inderdaad, er is een dag waarop je jezelf vol mag proppen met alles wat God verboden heeft, zonder dat iemand ervan opkijkt. Spijtig genoeg voor ons wordt deze dag vooral in Amerika gevierd, maar dat betekent niet dat wij niet onze gang kunnen gaan. Burgers, pizza’s, patat en kebab, het kan allemaal niet op vandaag. Hoe slecht het ook is, voor National Junk Food Day heeft iedereen dit wel over.

Big Kahuna Burger

Vraag is alleen: wat is de beste manier om deze dag te vieren? Nou, door het meest epische voedsel uit één van de beste films ooit te serveren: de ‘Big Kahuna Burger’ uit Pulp Fiction. Er is nooit door regisseur Quentin Tarantino verteld hoe die burger precies in elkaar zit, maar begin van dit jaar is er op YouTube een hele behoorlijke poging gedaan. Binging with Babish, zoals het kanaal van deze kok luidt, besloot te kijken hoe deze mythische burger in elkaar steekt. En laten we eerlijk zijn: of dit recept nou wel of niet klopt, bij het kijken alleen al loopt het water je in de mond. Dus kijk en geniet!

Lees ook: Dit eten maakt jouw vrijmibo compleet

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

4 comments

Comments are closed.