Eten-drinken-vrijmibo

Dit eten maakt jouw vrijmibo compleet

Wanneer op vrijdagmiddag de vijf in de klok zit, weet je dat het tijd is om te stoppen met werk. Je hebt de hele week al gebuffeld, dus geen stress als je nog niet alles af hebt. Voor nu is het tijd om uit de ijskast een koud biertje open te trekken en met je collega’s te proosten op het weekend. Klinkt ideaal en dat is het ook. Maar toch ontbreekt er iets, het voelt ergens nog een tikkeltje leeg. En opeens weet je het: er is geen eten. Maar wat moet je inslaan om in goede aarde te vallen op werk? En wat is sowieso handig om te eten tijdens de vrijmibo? Het wordt hier allemaal besproken.

Lees ook: Welke borrels moet je tijdens de vrijmibo schenken?

Eten tijdens de vrijmibo

Laten we eerst maar eens zeggen wat allemaal niet handig is om te eten. Alles waar je een slechte adem van krijgt kun je beter laten staan. Knoflook, ui, stevige kruiden, het zorgt er allemaal voor dat je niet meer een gesprek met een collega kunt aanknopen, zonder dat ze van jouw adem flauwvallen. Verder is het ook belangrijk om geen dure dingen te serveren. Het is een vrijdagmiddagborrel, geen aangekleed diner.

Nu we dit besproken hebben, is het tijd om het leuke gedeelte aan te halen, namelijk hetgeen wat allemaal wél wordt gezien als perfect vrijmibo-voedsel. En dat is een heel lekker lijstje!

Pizza
Het antwoord op alles. Geen mens op de wereld die niet van pizza houdt. Ideaal om te laten bezorgen!


Nootjes
Gooi die schalen maar vol en zet ze op tafel. Iedereen kan pakken wanneer hij of zij wil en er zal geen onvertogen woord vallen.


Blokjes kaas
Hetzelfde als pizza, je kunt het niet fout doen met kaas. Altijd lekker, geliefd bij velen. Kunnen trouwens ook plakjes worst zijn (en hoeft niet zo perfect aangekleed als de foto hieronder doet vermoeden).
Vrijmibo-kaas-worst
Chips
Zelfde als nootjes. Je opent een zak, doet het in een schaal en iedereen is blij! Ook hier hoeft het niet zo idyllisch als hieronder te zijn.
Vrijmibo-eten-chips
Sushi
We beginnen én eindigen met bezorgen, aangezien dat zo handig en makkelijk is. In grote groepen is het wellicht wat duur om aan te laten rukken, maar voor kleine organisaties is sushi perfect.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: