lisa-michels-relatie-billen

Lisa Michels is de lekkerste reden om ’s avonds ‘Shownieuws’ te kijken!

De naam Lisa Michels doet misschien niet direct een belletje bij je rinkelen, maar daar komt snel verandering in! De 28-jarige brunette is reporter van het SBS6-programma Shownieuws en daar weet ze snel populariteit te vergaren. Dit komt niet alleen door haar vlotte babbel, maar ook door haar prachtige uiterlijk! Het is dan ook niet voor niets dat ze in 2015 deelnam aan de Miss Nederland-verkiezing. Daar wist ze verrassend genoeg niet te winnen, maar sindsdien gaat het haar behoorlijk voor de wind.

Lees ook: het bewijs dat Shelly Sterk FHM’s mooiste is!

Haar YouTube-kanaal kent al bijna 30.000 abonnees, ze bereikte de finale in het programma K3 zoekt K3 en meer dan eens wordt ze gevraagd voor een fotoshoot. En als ze even niet voor een professionele camera staat, vermaakt ze haar Instagramvolgers met enkele fijne foto’s.

Instagram Lisa Michels

Relatie

Mocht je nu denken ‘daar maak ik werk van’, dan heb je het bij het verkeerde eind. Lisa Michels en haar vriend zijn namelijk al meer dan vijf jaar gelukkig met elkaar. De kans dat die twee dus uit elkaar gaan is (hopelijk) bijzonder klein. Onderstaande foto laat zien hoe gelukkig ze met elkaar zijn. Is Sylvana IJsselmuiden anders iets voor jou?

FIVE years and counting! ❤️ #Love #Team

Een bericht gedeeld door Lisa Michels (@lisamichelsofficial) op

Bron beeld: Instagram Lisa Michels

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: