captain-marvel-pulp-fiction-easter-eggs

Fans spotten tijdens Captain Marvel easter eggs van Pulp Fiction en het lijkt 1 op 1!

De nieuwste Marvel-film Captain Marvel is een grote hit. Talloze fans zagen hoe in het eerste weekend Brie Larson in actie kwam als eerste vrouwelijke superheld in de MCU (Marvel Cinematic Universe). Voor fans is de film een feest der herkenning, vanwege de jaren ’90 stijl die Captain Marvel uitdraagt. Fans ontdekten zelfs enkele ‘easter eggs’ naar die andere klassieker van 25 jaar geleden: Pulp Fiction.

Pulp Fiction ‘easter eggs’

Wie zowel de Tarantino-film als de Marvel blockbuster heeft gezien, weet direct waar we het over hebben. Het belangrijkste moment is het punt waarop er uit een beker milkshake wordt gedronken. Waar kennen we dat toch van?!


Het houdt hier niet op, want er is ook een andere referentie naar de cult klassieker met Samuel L. Jackson en John Travolta. Wanneer we tijdens Captain Marvel Jackson naast zijn kompaan zien zitten, gaan onze gedachten al snel naar de beroemde ‘royale with cheese’-scene. Toeval? Abosluut niet!

Grote opbrengsten Captain Marvel

Één ding is zeker: de nieuwste film van Marvel brengt nu al veel geld in het laatje. Na het eerste openingsweekend staat de teller bij Captain Marvel op bijna een half miljard dollar! Alleen al in Amerika torent dat getal boven de 150 miljoen dollar uit. Een ongekend hoog bedrag en de verwachting is dat het één van de best verdienende Marvel-films ooit wordt.

Benieuwd welke films (inclusief inflatie) het meest hebben opgebracht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Bereid je voor op een lijst vol nostalgie, superhelden en andere franchises.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: