Game-Thrones-bioscoop-londen

Bekijk alle Game of Thrones-afleveringen in deze Londense bioscoop!

67 afleveringen van Game of Thrones achter elkaar! Het is de droom van iedere fan en wordt in Engeland de keiharde werkelijkheid. In de Princes Charles Cinema snappen ze dat alle GoT-fanatici door het lange wachten op het achtste seizoen in een kleine dip zitten, dus komen ze hun bezoekers op deze ludieke wijze tegemoet. Van ‘Winter Is Coming’ tot ‘The Dragon And The Wolf’, alle 67 komen op het witte doek voorbij. Hoe lang dat in totaal duurt? Iets meer dan drie volle dagen.

Lees ook: deze mensen gaan dood in Game of Thrones seizoen 8

Aanstaande maandag, op 27 november van 7 uur ’s avonds tot 30 november om 4:51 uur zit jij met een zak popcorn op schoot te kijken naar Jon Snow en consorten. Het is dus tijd om jouw vrienden bij elkaar te zoeken en ze aan te sporen om zo snel mogelijk tickets naar Londen te boeken, want je hebt nog maar zeven dagen de tijd!

Hotels en pizza

Voor wie zich nog eens achter de oren krabt of dit wel haalbaar is, is er goed nieuws. De entree is volledig gratis! Het enige wat je hoeft te doen is je hier in te schrijven en klaar is kees. Zorgen over een hotel? Die zijn er niet, want waarom zou je ergens een kamer boeken als je toch drie dagen lang in de bioscoop zit. En doe je dat toch wel, dan is het een grote meevaller dat het pond na de Brexit zo laag staat.
Over het eten is ook al nagedacht; de Princes Charles Cinema gaat een samenwerking aan met MOD Pizza om er zeker van te zijn dat alle gasten niets te kort komen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Game of Thrones in de bioscoop te zien is. De spectaculaire finale van seizoen 7 kon je in de bioscoop Pathé zien, tot blijdschap van vele fans.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

2 comments

Comments are closed.