come-on-peesjevee-huldiging

Komt er een nieuw “Come on Peesjevee” bij de huldiging van PSV?

Een pover Ajax werd afgelopen zondag door PSV uit haar titellijden verlost. In de ‘kampioenswedstrijd’ lieten de Eindhovenaren zien dat zij de enige terechte kampioen van Nederland zijn, door in eigen stadion met maar liefst 3-0 te winnen van de directe concurrent. Treffers van Gastón Pereiro, Luuk de Jong en Steven Bergwijn bepaalden de eindstand, terwijl Ajax met twee rode kaarten in de slotfase (voor Niko Tagliafico en Siem de Jong) het hoofd niet koel kon houden.

En zo is drie wedstrijden voor het einde van de Eredivisie de nieuwe landskampioen bekend. Voor de derde keer in vier jaar kan de ploeg van trainer Philip Cocu de schaal aan de fans laten zien en wordt er op de platte kar feest gevierd en veel bier gedronken.

Huldiging PSV

De huldiging van PSV vindt maandagmiddag plaats op het Stadhuisplein in Eindhoven. Nou begrijpen wij als geen ander dat het voor velen niet mogelijk is om even weg te glippen uit kantoor voor het kampioensfeest, dus raden wij jou aan om het complete feest live te bekijken op Omroep Brabant. Vanaf half vijf wordt daar alles uitgezonden.

‘Come on Peesjevee!’

Waar heel Nederland stiekem op hoopt, is dat we net zulke legendarische beelden zien als in het seizoen 2014/2015, toen een aantal verdedigers van PSV heel Nederland buikpijn van het lachen bezorgden. We hebben het hier natuurlijk over Jeffrey Bruma, Karim Rekik (“Karim Rekiki!”) en Nicolas Isimat-Mirin (“Come on Peesjevee!”). Vooral de Fransman heeft met deze teksten zichzelf onsterfelijk gemaakt. De verdediger kan pas sinds dit seizoen rekenen op een vaste plaats in de achterhoede, maar heeft door dit optreden een speciale plek in de harten van de PSV-supporters.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: