Game-of-Thrones-kijken-bioscoop

Wauw! Seizoensfinale van Game of Thrones in bioscoop Pathé te zien!

Iedere zondag zitten alle die-hard fans van de hitserie Game of Thrones vol spanning naar HBO op hun televisie of op hun laptop te kijken. Het zevende en één na laatste seizoen nadert zijn einde en elke aflevering wordt met de minuut spannender. Plot-twists en de meest epische gevechten zorgen ervoor dat je geen seconde wilt missen.

Komend weekend is alweer de laatste aflevering van Game of Thrones en dat schreeuwt natuurlijk om een groot spektakel. Niet alleen van de serie, maar ook van de plek waar je dat kijkt. Want je kunt opnieuw naar een klein scherm staren, maar waarom zou je dat doen, als je de seizoensouverture ook op groot scherm kunt aanschouwen? Bioscoopketen Pathé begrijpt dat wij liever voor die laatste optie kiezen en daarom besluiten zij om dit 28 augustus bij zeven zalen in Nederland mogelijk te maken.

Game of Thrones bij Pathé

Het begon allemaal bij een oproep van Noah Zeeuw van Filmfabriek die aan de Ziggo Dome vroeg of ze een heuse Game of Thrones marathon konden organiseren. Hoewel dat helaas niet mogelijk was, klopte Ziggo aan bij Pathé of zij dit wel konden verwezenlijken. En zowaar! De bioscoopgigant stemde ermee in en bezorgt ons nu een passende setting van een meesterlijk zevende seizoen.

Waar kijken?

Grote vraag is natuurlijk: in welke zalen is dit te zien? Welnu, de echte fanatiekelingen kunnen naar Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Groningen, Maastricht, Tilburg en Utrecht trekken om daar voor de deuren van de zalen te liggen. Een beetje liefhebber zorgt er immers voor dat ze er alles aan doen om samen met vrienden dit op een passende manier af te sluiten.

Bron: Pathé

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags:

One comment

Comments are closed.