kate-upton-sports-illustrated-2018-omslag

De tien lekkerste foto’s van Kate Upton in SI Swimsuit 2018!

Kate Upton is weer helemaal terug! Het topmodel staat wederom in bikini voor de jaarlijkse Sports Illustrated: Swimsuit Edition. De cover siert ze ditmaal niet – die eer gaat naar Danielle Herrington -, maar dat neemt niet weg dat ze er op haar allerbest uitziet. De 25-jarige Upton wordt niet alleen gezien als één van de mooiste modellen ter wereld, maar heeft de laatste jaren ook voor een veranderend beeld in de modewereld gezorgd, door met haar rondingen te laten zien dat magere modellen steeds minder de standaard worden.

Lees ook: de heetste filmpjes van Kate Upton

In 2011 was de ster van Kate Upton hard reizende toen ze door het gerenommeerde blad werd verkozen tot ‘rookie van het jaar’. Dat was niet alleen het moment dat de wereld voor het eerst met haar kennismaakte, maar ook het punt waarop het mannelijk halfrond als een blok voor haar viel. Het was dan ook geen verrassing dat ze de jaren daarop ook één van de vaste gezichten werd van SI: Swimsuit. Tot en met 2014 bracht zij de harten van mannen volledig op hol en slaagde ze er ook in om de grenzen van haar modellenwerk steeds te verleggen. Poseerde ze niet in Antarctica, dan werd ze wel gewichtsloos op de gevoelige plaat vastgelegd.

Daarna bleef het echter een paar jaar stil rondom Kate Upton. Ze focuste zich op een carrière in Hollywood, maar flopte daar met titels als The Other Woman. Het duurde dan ook tot 2017 voordat ze terugkeerde, al deed ze dat met met verve! Het filmpje hieronder is daar het levende bewijs van.

Foto’s Kate Upton

Kate Upton mag dan tegenwoordig getrouwd zijn met honkballer Justin Verlander. Het neemt niet weg dat ze haar hand nog altijd niet omdraait voor een stomend hete shoot. Om jou een hoop zoekwerk te besparen en jou ook nog eens een leuke tijd te bezorgen, heeft Vrijmibro hier de tien beste foto’s van Kate Upton voor Sports Illustrated: Swimsuit Edition voor jou geselecteerd! Enjoy!
UPDATE: er is nu ook een zeer sexy filmpje van Kate wat wij jou niet willen onthouden!

Wil je ook nog Nederlandse glorie voor dit beroemde blad zien? Dan hebben wij goed nieuws! Bekijk hier de beelden van Ellen Hoog en Eva de Goede die in bikini poseren!

Fotograaf: Yu Tsai

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

3 comments

Comments are closed.