Kate-Upton-trouwt-Justin-Verlander

Kate Upton trouwt dit weekend al en is definitief van de markt

Voor iedere man die een relatie met Kate Upton ambieert is er slecht, heel slecht nieuws. People meldde namelijk dat het 25-jarige topmodel dit weekend al in het huwelijksbootje stapt met honkballer Justin Verlander, die onlangs nog met de Houston Astros de World Series won. Upton, al jaren hét gezicht van Sports Illustrated, was afgelopen mei verloofd met Verlander. Voor velen komt het dan ook als een verrassing dat de twee dit weekend elkaar al het jawoord geven, aangezien dit pas begin 2018 werd verwacht.

Hoe geweldig nieuws het ook voor mevrouw Upton is (en nee, we zijn totáál niet jaloers op Justin Verlander hoor), het betekent dat veel mannen definitief hun ietwat onhaalbare droom over Kate Upton als vriendin in de vriezer kunnen stoppen. Maar niet getreurd, om je iets vrolijker te maken (of om zout in de wonden te strooien) hebben we het mooiste van ons favoriete model onder elkaar gezet.

Beeld Kate Upton:

#Repost @si_swimsuit with @repostapp ・・・ @kateupton is back in a bikini!

Een bericht gedeeld door Kate Upton (@kateupton) op

Nog niet genoeg Kate op je beeldscherm gehad (en nee, dat heb je niet), klik dan hier voor nog meer beelden van het sexy model!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

2 comments

Comments are closed.