Kate-Upton-Jarig-Verjaardag

De jarige Kate Upton trakteert met deze hete filmpjes!

Ze wordt wereldwijd gezien als een bloedmooie dame en vandaag blaast ze 25 kaarsjes uit. Kate Upton viert op 10 juni haar verjaardag en ze heeft er al een half leven op zitten. Het zal een hoop fans waarschijnlijk verbazen dat ze ‘pas’ 25 jaar is geworden. Een mooi moment om te kijken naar haar carrière als topmodel.

Sports Illustrated

In 2011 maakte de wereld kennis met Kate Upton. En hoe! Door in het beroemde blad Sports Illustrated: Swimsuit Edition te staan, verovert ze de harten van alle mannen. Een gezonde dosis humor en een fantastisch lichaam zorgt ervoor dat ster rijzende is. De jaren erna siert ze een aantal keer de cover van het blad en in 2014 probeert ze zelfs een loopbaan in Hollywood van de grond te krijgen. Die was weliswaar minder succesvol, waarna het even stil rondom haar persoon was. Mensen vroegen zich af waar ze was en bombardeerden andere vrouwen al als ‘de nieuwe Kate Upton’. Haar comeback in 2017 sloeg dan ook in als een bom. Met een schitterende shoot werden alle mannenharten wederom verovert. En nu is het te hopen dat ze definitief een blijvertje is.

Traktatie

Wie jarig is trakteert, maar aangezien Kate Upton zelf niet in de positie was om de Vrijmibro-lezer te bedienen met een berichtje, is het tijd dat we onszelf maar trakteren. En hoe kun je dat beter doen dan met een paar populaire filmpjes. Foto’s van Kate kennen we zo langzamerhand wel, maar bewegend beeld liegt er ook niet om. Het bewijs? De drie filmpjes hieronder. Niet voor niets één van de mooiste vrouwen ter wereld!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

One comment

Comments are closed.