jason-statham-meg-haai-trailer

Trailer: Jason Statham neemt het in ‘The Meg’ op tegen reuzenhaai

Als je geen trek hebt in een actiefilm waarin opperbaas Jason Statham het opneemt tegen een reuzenhaai, dan weten wij het ook niet meer. Komende zomer zit je in de bioscopen om spektakel niet verlegen, want dankzij Solo: A Star Wars Story en Avengers: Infinity War vliegen de stunts en special effects je om de oren. Waar we misschien nog wel het meest naar uitkijken is The Meg, waar bij de eerste trailer te zien is dat Jason Statham met een reuzenhaai aan het stoeien is.

Nieuwe ‘Jaws’?

Het lijkt erop dat ze hiermee een poging willen wagen om de nieuwe Jaws te worden. Die film werd in 1975 de eerste zomerse blockbuster. Het succes was destijds zo enorm dat die klassieker meer dan drie maanden achter elkaar werd uitgezonden. Of ze dat met The Meg ook willen realiseren is niet duidelijk maar de trailer belooft veel goeds! Althans, de eerste helft ervan, want verder heb je het gevoel dat je in een romantische komedie bent beland. Maar we doen even alsof we dat niet hebben gezien. Het eerste gedeelte is de reden dat jij komende zomer hier klaar voor zit!

Trailer ‘The Meg’

Releasedatum ‘The Meg’

In de trailer van The Meg is te zien dat er voor de release van deze klapper alleen ‘Summer 2018’ staat, maar op het IMDb is te zien dat voor Nederland 9 augustus in de agenda staat. Houdt die datum dus vrij, want wij hebben het vermoeden dat dit een film is (of ‘ie nou goed of slecht is) die je gezien móet hebben!

Je zou bijna vergeten dat komende zomer ook nog eens Deadpool 2 te zien is. Om je daarop voor te bereiden, kun je hier de trailer bekijken!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: