bier-drone-cafe-brabant

đŸŽ„ Dit Brabantse cafĂ© wil jouw biertje via een drone bezorgen

De horeca is op dit moment gesloten, maar dat betekent niet dat cafés somber hun eigen bier de hele dag door opdrinken. Café De Veerkes in het Brabantse Moergestel heeft een originele manier bedacht om bier op terrasjes te brengen. In dit filmpje laten ze een drone het werk doen, om zo genoeg afstand te houden.

Tekst gaat onder de video door.

Knipoog

Eigenaar Marc Rijnen vertelt op de radio dat we de video met een korreltje zout moeten nemen. “Heel eerlijk gezegd, denk ik dat het een hele dure oplossing is. Het is een knipoog naar de maatregelen waar we mee te maken krijgen.”

Wel maakt Rijnen zich zorgen over de de toekomst van zijn cafĂ©, die enkel speciaalbier schenkt. “Ik ben bang dat ik twee derde van mijn omzet ga verliezen. Ik snap dat het virus en de maatregelen heel belangrijk zijn, maar als dit nog een jaar doorgaat, ben ik klaar.”

Het kan natuurlijk ook anders. Zo zagen we een tijdje geleden beelden van een paraglider, die uit de lucht een biertje aanpakte. Beelden daarvan check je hier!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel Ă©Ă©n van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: