beatrice-bouchard-tweelingzus-eugenie

Tennisbabe Eugenie Bouchard heeft een sexy tweelingzus, Beatrice

Een beetje tennisfan heeft weleens gehoord van Eugenie Bouchard. De 24-jarige Canadese stond ooit bekend als hét supertalent op de baan en in 2014 haalde ze ook de finale van Wimbledon, maar sindsdien wil het niet meer vlotten. Ze staat 117de op de WTA-ranglijst en focust zich steeds meer op het modellenwerk. De tennisbabe is op sexy wijze in bikini te zien voor Sports Illustrated (net als Kate Upton) en dat talent blijkt ze niet van een vreemde te hebben. Haar tweelingzus, Beatrice Bouchard, doet hetzelfde al ietsjes langer.

Eugenie Bouchard voor Sports Illustrated: Swimsuit Edition

Beatrice Bouchard’s Instagram

Om te laten zien dat het modellenwerk in de genen van de familie Bouchard zit, hebben we een paar hoogtepunten van de Instagram van Beatrice Bouchard onder elkaar gezet. Enjoy!

Daten met Bouchard

Wie met Beatrice Bouchard wil daten heeft misschien genoeg aan het sturen van een privébericht via Twitter. Tennister Eugenie datete een jongen met wie ze een weddenschap rondom de Superbowl van 2017 afsloot en verloor. Aangezien een date de inzet was, kwam de blondine haar belofte na. Sla dus je slag!

Eugenie Bouchard is trouwens niet de enige tennisster die zich van haar mooiste kant liet zien. Zo ging de Deense Caroline Wozniakci vorig jaar uit de kleren voor de ESPN Body Issue. Die beelden zijn hier te zien.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: