plus-size-modellen-sexy

Deze sexy ‘Curvy Supermodels’ laten jou compleet sprakeloos!

Er vindt een stevige verschuiving plaats in modeland. Decennialang waren het de graatmagere modellen die op de catwalk de boventoon voerden, iets wat zorgde voor een oplaaiende discussie. Zo zouden deze dames niet representatief zijn voor het reguliere straatbeeld en werd er zelfs gesproken over het ‘promoten van anorexia’. Die tijden hebben we echter steeds meer achter ons gelaten. Het beeld is in de modewereld meer en meer aan het veranderen en dat zorgt weer voor een groeiend aantal plussize-modellen. Toch kennen we de supersterren in deze wereld nog niet zo goed als de Adriana Lima’s van deze wereld. Tijd om daar verandering in te brengen en daarom presenteert Vrijmibro vol trots de mooiste supermodellen die hun curves omarmen!

Lees ook: de mooiste foto’s van Kate Upton voor Sports Illustrated 2018!

Mooiste plussize modellen

Ashley Graham

Daniëlle van Grondelle

Kate Wasley

Instagram Kate Wasley

Candice Huffine

sexy-plus-size-modellen
Instagram Candice Huffine

Alessandra Garcia

curvy-supermodel-alessandra-garcia
Instagram Alessandra Garcia

Jennie Runk

hot-plus-size-models
Instagram Jennie Runk

Diana Sirokai

diana-sirokai-curvy-supermodel
Instagram Diana Sirokai

Dat deze sexy plus-size modellen jou heel even ademloos laten is natuurlijk geen toeval. Ze zijn stuk voor stuk prachtige verschijningen, en dan doet het formaat er totaal niet meer toe. Dat we met Daniëlle van Grondelle ook in Nederland goed vertegenwoordigd zijn in deze spectaculaire business, is niet alleen bewonderenswaardig, maar ook een stap in de juiste richting. Zij laat namelijk mede zien dat mode voor iedereen is en ook door ‘normale’ modellen modellen op schitterende wijze vertolkt kan worden.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags:

3 comments

Comments are closed.