Beerjet-bier-tappen

Beerjet laat je zes biertjes tegelijk tappen als een koning!

Over ideale gadgets gesproken zeg! Wij dachten dat we vorige week al verwend werden met een robot die ons hoogst persoonlijk bier komt brengen, maar het kan nóg beter. De startup Beerjet is namelijk met het voortreffelijke idee gekomen om een machine te ontwerpen die meerdere biertjes tegelijk tapt. Een aantal van zes om precies te zijn, al is op hun site te zien, dat je ook voor vier of twee kunt gaan. Hoe dan ook, die goedkope sixpack bij de plaatselijke buurtsuper kun je voortaan laten staan, want hiermee drink je bier als een echte ‘sir’.

De Beerjet werkt vrij simpel. De Oostenrijkse uitvinding moet gevuld worden met zes liter bier, glazen in de houder, druk op de knop en voilà, zes ijskoude biertjes met een perfecte schuimkraag staan op jou en je vrienden te wachten!

Een prijs van de Beerjet is niet bekend, deze zal waarschijnlijk op aanvraag zijn. Tot die tijd heb je twee keuzes: zo snel mogelijk eentje aanschaffen of blijven dromen over gadgets als deze, die jou de dag doorhelpen.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

2 comments

Comments are closed.