Vakantie-eigen-land

Vijf vakantiebestemmingen in eigen land

Plannen voor de vakantie? De zomer staat al bijna voor de deur een voor veel gezinnen betekent dat een periode waarin ze er een paar weekjes tussenuit gaan. Populaire vakantielanden als Frankrijk, Spanje, Duitsland en Turkije zullen dan ongetwijfeld als eerste in je opkomen. Maar wat als je om wat voor reden dan ook niet in staat bent naar het buitenland te gaan? Wat moet je dan doen? Één van de opties is om een leuke tijd in ons eigen Nederland te hebben. En dan niet door thuis te blijven, maar de pareltjes van ons kikkerlandje te aanschouwen. Denk je dat die er niet zijn? Dan ken je deze bestemmingen nog niet!

Giethoorn

Vakantie-eigen-land-giethoorn

Het is bijna onwerkelijk als je er bent, maar Giethoorn is absoluut een prachtige plek om in Nederland vakantie te vieren. Per boot trek je van huis van huis en geniet je van de mooie omgeving.

Texel

vakantie-eigen-land-texel

Één van de Waddeneilanden moet hier gewoon bij staan en dan zal Texel als eerste in gedachten komen. Het eiland is een geweldige om het gezellig te hebben en tegelijk tot rust te komen.

Maastricht

Vakantie-eigen-land-maastricht

Vlak bij de grens is misschien geen buitenland, maar Maastricht heeft wel het uiterlijk van een niet-Nederlandse stad. Ideaal dus om een weekje door te brengen.

Amsterdam

Vakantie-eigen-land-amsterdam

Je zou bijna onze hoofdstad vergeten. Amsterdam is niet alleen een toeristische trekpleister, maar heeft ook genoeg plekken om een dagje naartoe te gaan of zelfs een paar dagen te verblijven.

Scheveningen

Vakantie-eigen-land-scheveningen

In Den Haag is het altijd goed vertoeven, maar Scheveningen is een plek om aan het strand te liggen, naar het Kurhaus te gaan en nog veel meer! Meer dan genoeg om het prima naar je zin te hebben.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

4 comments

Comments are closed.