deadpool-roze-pak-kanker

Loop jij straks rond in het roze pak van Deadpool?

Als er één superheld is waarbij je de lachspieren goed kunt trainen, dan is het Deadpool wel. Het personage van de X-Men-serie (gespeeld door Ryan Reynolds) laat ons niet alleen op het witte doek over de grond kruipen van het lachen, maar weet dit met net zoveel verve op YouTube te doen. Ditmaal vraagt Deadpool echter om een andere en veel serieuzere reden je aandacht, al is het nog steeds overgoten met hetzelfde, humorvolle sausje.

Roze Deadpool tegen kanker

Gehuld in een roze pak (waar normaal gesproken rood voor hem de standaard is) vraagt Deadpool jouw aandacht voor het volgende. Om geld in te zamelen voor het goede doel LetsFCancer kun je het speciale roze pak waarin hij zijn boodschap vertelt winnen. Je kunt erop bieden en het zo als een echt collectorsitem aan jouw kledingkast toevoegen. Of zoals Ryan Reynolds het zelf zegt: “Je kunt het aan de gewone kledingkast toevoegen, het kan een kleurrijke aanwinst voor jouw SM-collectie worden, of je hangt het vermomd aan een paal op om vogels, kinderen en ouderen weg te jagen.” […] “Hiervoor heb je geen superkrachten, cape of CGI nodig, maar alleen jouw geld. Serieus, we hebben dat echt nodig.”

Bekijk het volledige bericht van Reynolds en Deadpool hieronder.

Release Deadpool 2

Voor wie geen genoeg van deze held kan krijgen en de originele Deadpool-film uit 2016 al ontelbaar vaak heeft gezien is er goed nieuws. Binnenkort is het vervolg van deze blockbuster in de bioscopen te bekijken. Deadpool 2 verschijnt 16 mei op het witte doek. Wie benieuwd is waar de film over gaat (of simpelweg even hardop wil lachen) kan het beste hier de teaser trailer bekijken, vol actie en humor. Of je kijkt de volledige trailer hieronder, waarin er meer op het verhaal wordt gefocust. En vergeet vooral niet te bieden!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: