geld-besparen-reizen-reddit

Tips van Reddit-gebruikers om op vakantie serieus geld te besparen

Een goede vakantie is voor velen dé manier om de stress van werk en thuis achter zich te laten en tot rust te komen en nieuwe indrukken op te doen. Maar soms wil de portemonnee op verre reizen naar Azië of Zuid-Amerika roet in het eten gooien. Vaak is de reis naar een ver oord te duur, of kun je het ticket net aan betalen, maar ontbreekt daarna het geld voor een normaal verblijf. Tijd dus om op de kleintjes te letten en je voor te bereiden met enkele handige budgettips. En dat is waar het internet graag om de hoek komt kijken. Op het populaire forum Reddit is recent een topic gestart waarin gevraagd wordt naar (ongebruikelijke) tips om geld te besparen tijdens vakanties of andere reizen. De antwoorden hierop zijn op zijn minst uiteenlopend te noemen.

Tips van Reddit

Natuurlijk moet je niet als een gek dit allemaal toepassen. Je moet immers ook een beetje kunnen genieten en de armoede thuislaten, maar er zitten wel handige tips bij om in je achterhoofd te houden. Je wil namelijk niet leeglopen op service waar je vrijwel niks aan hebt.

Als je er toch voor kiest om niet op vakantie te gaan, dan is er geen enkel probleem. Met deze binnenlandse bestemmingen voelt het toch alsof je heel even in een andere omgeving bent.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

3 comments

Comments are closed.