elton-john-film-rocketman-bioscoop

Trailer: Elton John’s biopic ‘Rocketman’ is één groot muzikaal feest!

De nieuwste trailer voor die andere Engelse muzikale grootheid – Elton John – is zojuist verschenen! In de biopic Rocketman zien we hoe Taron Egerton (Kingsman, Robin Hood) in de huid van de excentrieke zanger kruipt. Iets wat hij met volle overgave doet, want de meest bizarre kostuums en outfits worden uit de kast getrokken. 31 mei verschijnt Rocketman in de bioscoop en hieronder bekijk je de nieuwste beelden!

Elton John ‘Rocketman’ trailer

Zingt Taron Egerton zelf?

Jazeker! De oplettende kijker – of luisteraar in dit geval – heeft ongetwijfeld opgemerkt dat we tijdens de nummers niet de stem van Elton John horen. In plaats daarvan zingt Egerton zelf de teksten. Een groot risico, aangezien Rami Malek voor de film Bohemian Rhapsody bijvoorbeeld niet zelf de nummers van Queen en Freddie Mercury zingt. We kunnen het hem niet kwalijk nemen, want we hebben het in dit geval over één van de grootste zangers aller tijden.

De video hieronder laat zien hoe Taron Egerton nummers als ‘Tiny Dancer’ ten gehore brengt. Volgens Elton John had niemand het beter kunnen doen dan deze acteur en wij geloven hem direct!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: