zomerhits-aller-tijden-2018-best

Deze beste zomerhits aller tijden maken 2018 één groot feest!

Het is officieel zomer! Dat betekent stijgende temperaturen, overal cocktails en hete zomerhits die je de hele dag tot je neemt. De komende maanden word je ermee om de oren geslagen, maar voor de allerbeste zomerhits moet je bij Vrijmibro zijn! Wij hebben namelijk een Spotify-lijst opgesteld, waarop de lekkerste nummers voor bij het mooie weer staan.

Criteria

Waar moeten goede zomerhits aan voldoen? Ze moeten lekker in het gehoor liggen, een up-beat tempo hebben, het liefst over een Latin-sausje beschikken en natuurlijk lekker fout zijn. Tel daar artiesten als Sean Paul, Enrique Iglesias, Pitbull en Lui Fonsi bij op en je hebt direct één van de beste zomerhits aller tijden! Het kan zo simpel zijn, maar is nog niet zo makkelijk uit te voeren. De plank is namelijk vaak genoeg misgeslagen.

Beste zomerhits aller tijden!

Jij vraagt je natuurlijk af welke nummers en artiesten hierin voorkomen. De zangers die we hierboven noemden zijn goed vertegenwoordigd, maar er staan ook echte klassiekers bij. ‘Summer Jam’, ‘Danza Kuduro’, ‘La Camisa Negra’ en ‘Despacito’ zijn slechts een paar voorbeelden.

Check ook: alle uitbrak-babes voor een hete zomer!

Er staan 174 nummers in, die goed zijn voor 11 uur en 11 minuten, dus jij hoeft je voorlopig niet te vervelen. Luister, geniet en swing mee!

Ben je in aanloop naar alle strandfeesten nog niet in topconditie? Dan hebben we een hele andere playlist op Spotify voor je. Deze nummers zorgen er namelijk voor dat je optimaal in de sportschool presteert. Door het juiste BPM (Beats Per Minute) van 166 kweek je in no-time een wasbordje om jaloers op te zijn. En houd je van onder andere Eminem, Wiz Khalifa, Imagine Dragons en Gorillaz? Dan is het ook nog eens prettig om naar te luisteren.

Bron beeld: Kounelli Photography

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Muziek

Tags: