expeditie-robinson-dominique

Dominique is nú al onze favoriet voor Expeditie Robinson!

Fans van het populaire RTL5-programma Expeditie Robinson hoeven nog maar een kleine week te wachten op het nieuwste seizoen. Donderdag 6 september om 20:30 uur kunnen we weer zien hoe het leven van twintig kandidaten wordt beheerst door proeven, immuniteitskettingen, samensmeltingen en samenzweringen.

Lees ook: nog één keer de sexy shoot van Kim en Geraldine!

De meeste mensen zullen de kandidaten wel kennen. Zo doen onder meer Famke Louise, Toine van Peperstraten, Gregory Sedoc en Jody Bernal mee. Maar het leuke is dat sinds vorig jaar er ook onbekende Nederlanders mee mogen doen! Vorig jaar leverde dat met Carlos zelfs de winnaar op en ook ditmaal zien we een fanatiek kamp. Maar er is één iemand die ons in het bijzonder opviel: Dominique Hazeleger. De bloedmooie brunette laat zien dat ze prima haar mannetje (of vrouwtje) weet te staan op een onbewoond eiland.

Dominique Hazeleger

Dat meer mensen fan zijn van Dominique Hazeleger, blijkt wel uit het aantal volgers op Instagram. Meer dan 3.000 mensen blijven namelijk graag op de hoogte van de 21-jarige brunette! Dat zij dit seizoen één van de blikvangers bij Expeditie Robinson wordt zal geen verrassing zijn bij het zien van deze foto’s!
Kandidaten ‘Expeditie Robinson’ 2018

Voor wie alles op een rijtje wil hebben, dit zijn alle kandidaten van Expeditie Robinson 2018.

Kamp Zuid: Donny Roelvink, I Am Aisha, Steven Brunswijk, Jody Bernal, Josylvio, Nienke Plas en Corry Konings.

Kamp Noord: Johnny Kraaijkamp Jr., Toine van Peperstraten, Loiza Lamers, DJ Tony Junior, Stijn Fransen, Famke Louise en Gregory Sedoc.

Onbekende Nederlanders: Sandra Spreij, Gwenda Nielen, Laurie Scheerder, Dominique Hazeleger, Robin Bakker, Jan Bronninkreef en Özgür Aksan.

Iemand die vorig jaar meedeed en het ver wist te schoppen was Marieke Elsinga. Zij is ook dit televisieseizoen op een onbewoond eiland te zien, zij het voor een ander programma. Marieke zal namelijk de naakte datingshow Adam zkt. Eva VIPS presenteren. Ook dat is op RTL5 te zien.

Bron beeld: Instagram Dominique Hazeleger

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: