marieke-elsinga-adam-zkt-eva-vips

Marieke Elsinga presenteert naakte datingshow ‘Adam Zkt. Eva VIPS’

Er komt een nieuw seizoen van de datingshow Adam zkt. Eva VIPS! Het programma, waarbij – in dit geval bekende – Nederlanders op een onbewoond eiland naakt elkaar beter leren kennen, kende vorig jaar veel successen door de BN’ers die destijds meededen en dus heeft RTL besloten dat er een nieuw seizoen aankomt. En dat betekent nieuwe kandidaten en (zoals de kop laat zien) een nieuwe presentatrice.

Marieke Elsinga

Inderdaad, Marieke Elsinga zal de presentatie op zich nemen. We kennen haar vooral als gezicht van RTL Boulevard, deelneemster van Expeditie Robinson en tot en met vorig jaar was ze de vaste sidekick van Humberto Tan bij de talkshow RTL Late Night. Degenen die haar écht lang volgen zullen Marieke zelfs kennen als diskjockey bij Qmusic.

Lees ook: Dit zijn de mooiste vrouwen van Nederland!

Tijdens de maandaguitzending van RTL Boulevard mocht ze bekend maken dat zij de presentatieklus op zich neemt. Op de vraag op Marieke Elsinga naakt als deelneemster ooit te zien zou zijn, reageerde ze afwijzend. “Nee, absoluut niet. Dat zou ik veel te eng vinden.”

Deelnemers ‘Adam Zkt. Eva VIPS’

Vorig jaar zorgde het programma voor opschudding door namen als dj Tony Star en één van de meest succesvolle Olympiërs aller tijden: zwemster Inge de Bruijn. Voor dit seizoen zijn er vier namen van BN’ers bekend gemaakt: Olympisch turner Jeffrey Wammes, Idols-kandidate Dewi Pechler, voormalig TMF-vj Jeroen Post en Temptation Island-verleider Gino Nunes Nabarro. Wanneer het nieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS gaat beginnen is nog niet bekend.

Er zullen nu ongetwijfeld een hoop mannen zijn die stiekem balen dat Marieke Elsinga niet zelf deelneemt, maar niet getreurd. Om deze mensen enigszins tegemoet te komen, heeft Vrijmibro een aantal Instagram-foto’s onder elkaar gezet.

Iemand waarvan mannelijk Nederland ongetwijfeld ook had dat ze mee zou doen is Anna Nooshin. Ook voor hen hebben we goed nieuws. Haar sexy fotoshoot die ze voor LINDA. Meiden met Monica Geuze deed, is hier volledig te zien.

Bron beeld: Twitter Marieke Elsinga/Vrouw, fotograaf: Feriet Tunc

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: