pathe-bioscoop-releases

Pathé komt met nieuwe release datums voor deze blockbusters

Nu zoveel films een nieuwe releasedatum hebben, heeft bioscoopketen Pathé heeft bekendgemaakt welke films in welke maand verschijnen. Vrijmibro zet de belangrijkste namen voor de zomer en het najaar in een overzicht!

Let op: deze release datums zijn nog onder voorbehoudt. Het is nog niet duidelijk wat er in de toekomst nog gebeurt.

Tenet – juli 2020

Drie jaar na het uitbrengen van Dunkirk, komt Christopher Nolan met een nieuw potentieel meesterwerk. Tenet was al ingepland voor juli van dit jaar, dus voor de zoon van Denzel Washington (John David) verandert er niks.

Mulan – juli 2020

Eigenlijk zou de live action remake van deze Disney-klassieker al in maart verschijnen. Nu moeten fans van de in 1998 verschenen animatiefilm vier extra maanden wachten. Daarvan zit de eerste er gelukkig al op.

Wonder Woman 1984 – augustus 2020

Het vervolg van de vrouwelijke superheld van DC Comics had een geplande première van 5 juni. Nu lijkt het erop dat Gal Gadot als Diana Prince iets later op het witter doek verschijnt.

Candyman – september 2020

Net zoals bij Tenet verandert er voor Candyman voorlopig niks. De horrorfilm (met Jordan Peele als schrijver) blijft een release datum van eind september houden.

The King’s Man – september 2020

De prequel van de twee succesvolle Kingsman-films blijft ook nu in de planning voor september. Het blijft alleen jammer dat we niet Taron Egerton als Eggsy zien.

Black Widow – november 2020

De blockbuster van Marvel had begin mei in première moeten gaan, maar nu zien we Scarlett Johansson als Black Widow pas eind 2020 in de bioscoop. Nog even wachten op deze spetterende actiefilm.

No Time To Die – november 2020

Het verhaal is al bekend. De laatste James Bond-film van Daniel Craig had nu in alle bioscopen te zien moeten zijn. De release voor No Time To Die is echter zeven maanden naar achter geschoven.

Top Gun: Maverick – december 2020

Het leek de perfecte zomerfilm, maar nu moeten we de winterjassen aandoen als we Tom Cruise nog één keer als de piloot Maverick zien. Oorspronkelijke hadden we in juni van deze sequel kunnen genieten.

Andere films Pathé

Er zijn nog veel meer films waarvan Pathé de voorlopige datum bekend heeft gemaakt. Omdat niemand op een eindeloos lange lijst zit te wachten, staan hier nog een aantal grote titels onder elkaar.

Augustus 2020: The Spongebob Movie: Sponge On the Run
November 2020: Soul (de nieuwe film van Pixar)
November 2020: Godzilla vs. Kong
Maart 2021: Ghostbusters: Afterlife
April 2021: F9 (nieuwe Fast & Furious film)

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Films & Series

Tags: