gwen-van-poorten-naakt-linda

‘Gwen van Poorten naakt te zien in LINDA.meiden!’

Dromen komen wel degelijk uit! Zondagmiddag deelde de Instagram van LINDA.meiden (de jongerenversie van het blad LINDA.) een foto van Gwen van Poorten en Martijn Lakemeijer. Lekker belangrijk, zal je denken, maar de beschrijving die erbij staat belooft veel moois.

Naakt in LINDA.meiden

“Heet, heter, heetst: binnen één dag lagen @gwenvanpoorten en @martijnlakemeier naakt in elkaars armen op Curaçao. En dat terwijl ze elkaar voor de shoot nog nooit hadden ontmoet. Of hun partners dat leuk vonden? Je leest het aankomende dinsdag in onze aller eerste LINDA.meiden zomerboek.” Dat was de tekst die bij de foto van Gwen en Martijn werd gezet. Er zullen ongetwijfeld een hoop mannen zijn die morgen hun hand op dit nummer willen leggen. Voor de interviews, dat moet er natuurlijk bij gezegd worden.

Monica Geuze en Anna Nooshin

Het woord ‘naakt’ wordt vaak gebruikt als een vorm van clickbait om de verkoop omhoog te jagen, maar bij LINDA. is dit iets betrouwbaarder. Zo zagen we de afgelopen jaren al hoe Geraldine Kemper samen met Kim Feenstra zonder kleding in elkaars armen lagen en liet GTST-actrice Pip Pellens ook weinig aan de verbeelding over.

Het meest recente voorbeeld is de stomend hete shoot met Monica Geuze en Anna Nooshin. In september 2017 ‘braken’ zij het internet door op zeer pikante wijze met elkaar op de foto te gaan. De beelden van die shoot wil je niet missen.

Instagram Gwen van Poorten

Nou is het natuurlijk geen noodzaak om Gwen van Poorten naakt te bewonderen. Wie op de Instagram van de BNN-presentatrice kijkt, kan zijn (of haar) hart ook ophalen. Ze is altijd zichzelf, grappig, spontaan en heel erg knap. Deze foto’s zijn daar het bewijs van!

Update

Er was dus geen sprake van een naakt shoot met Gwen van Poorten. Maar, niet getreurd voor iedereen die nu mokkend het blad LINDA.meiden vervloekt: deze foto maakt erg veel goed!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: