drink-bier-dag-vieren

Het is ‘Drink Beer Day’ (Drink Bier Dag) en zo ga jij dat vieren!

Het is vandaag Drink Beer Day! En alsof dat niet voldoende is, valt dat ook nog eens op een vrijdag dit jaar! Op 28 september is het tijd om het glas te heffen en een extra biertje open te trekken. Maar het kan ook anders. Op deze twee manieren vier je de vrijmibo (en Drink Beer Day) het leukst met je collega’s!

FIFA 19 toernooi

En pak dan ook direct ons FIFA 19 drankspel erbij! De nieuwste editie van het populairste voetbalspel ligt vanaf vandaag in de winkel en dus is het tijd om met je collega’s een toernooitje te organiseren. Dit kan natuurlijk alleen als jullie de luxe hebben om op kantoor een game console en een televisie te hebben. Maar als het dan zover is, dan gaan jullie een paar fantastische uurtjes tegemoet!

Vrijmibo trucjes

Een beetje gamen op kantoor is natuurlijk leuk, maar je kunt ook stunten met bier en alles compleet over de top doen. Zo kun je hier een aantal trucs leren om zo spectaculair mogelijk biertjes te openen. En wil je het iets minder extreem doen, dan kies je toch voor de #Heinekentikkie?!

Pas jij voor Drink Beer Day omdat je moet oppassen voor die aanstaande kater? Dan is het tijd op wat vaker te sporten! Die kater wordt namelijk niet alleen maar heftiger omdat je ouder wordt. Een goede conditie en spiermassa is ook zeer belangrijk. Hoe dit precies in elkaar zit lees je allemaal hier.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: