usain-bolt-goals-australie

Usain Bolt maakt zijn eerste officiële doelpunten en de eerste is heel lekker!

En dat zijn nummer één en twee! Achtvoudig Olympisch kampioen Usain Bolt heeft dan eindelijk zijn eerste doelpunten in het betaalde voetbal gemaakt. De Jamaicaanse superster was tweemaal trefzeker voor zijn club Central Coast Mariners in Australië. Tegen het altijd lastige Macarthur South West United kon Lightning Bolt in de hoogste divisie twee keer juichen. De eerste was bijzonder lekker afgerond, de tweede was ietsjes makkelijker, maar ook die tellen dubbel en dwars!

Goals Usain Bolt

Hieronder zijn de beelden van de eerste goals van Usain Bolt te bekijken.

Usain Bolt als voetballer

Het was nooit een publiek geheim dat Usain Bolt na zijn carrière als topatleet een balletje wilde trappen. Er werd regelmatig geflirt met Manchester United, maar dat werd echter nooit concreet. In maart van dit jaar maakte hij zijn eerste minuten op het veld tijdens een training van Borussia Dortmund. Daar kwam hij nooit officieel in actie, maar in Australië krijgt hij de aandacht en lof die hij verdient. Bolt loopt niet over van het talent, maar zijn eerste doelpunten komen hem absoluut toe!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Sport

Tags: