anniek-van-keulen-instagram-vriend

Anniek van Keulen bewijst één van de meest sexy Nederlandse fitgirls te zijn!

We volgen vaak genoeg buitenlandse Instagram-modellen, maar in ons eigen Nederland kunnen we er ook wat van! We hebben al uitgebreid stilgestaan bij Sandra Prikker, Vera Dijkmans en Hailee Lautenbach, maar Anniek van Keulen kan er ook wat van. De 24-jarige brunette verwent al haar 300.000 volgers op Instagram met de mooiste bikinifoto’s en haar afgetrainde lichaam.

We zullen het maar kort houden, want jij staat natuurlijk te trappelen om haar mooiste foto’s hier te aanschouwen. Goed nieuws, want je bent hier aan het juiste adres. Ga er dus goed voor zitten en geniet ervan!

Instagram Anniek van Keulen

Vriend

Zulke foto’s zijn zo jaloersmakend dat iedereen in de rij staat om de vriend van Anniek van Keulen te worden. Diegenen hebben echter pech, want op Instagram is te zien dat ze al erg gelukkig is met iemand anders. Zijn naam: Andrei Dieu. De spierbonk uit Roemenië mag in zijn handjes knijpen dat hij zo’n mooie vriendin heeft, want menig man zou een moord voor haar doen.

Iedereen die dit leest zal stiekem een beetje balen dat Anniek niet vrijgezel is. Mocht je toch willen scoren bij een topmodel, dan moet je dit relatieadvies van Robin Hölzken zeker opvolgen!

Distance means nothing when someone means everything❤️- @andreideiu_

Een bericht gedeeld door Anniek (@anniekvankeulen) op

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Vrouwen

Tags: