kever-bier-opener

Met deze coole bieropeners proost je als een koning op het weekend!

Nog heel even en dan is het tijd om je werk van tafel te vegen en met een biertje in je hand te proosten op het weekend. Maar ja, hoe ga jij die goudgele rakker openen? Dat doe je niet aan de rand van de tafel of via je gouden tand. In plaats daarvan heb je standaard een stijlvolle bieropener bij de hand. Want zeg nou zelf: dat stuk ijzer uit de jaren ’50 kan echt niet meer. Daarom heeft Vrijmibro voor jou het internet afgestruind, op zoek naar de coolste bieropeners! Daar zijn de volgende pareltjes uit voortgekomen.

Coolste bieropeners

Millennium Falcon opener

Heb je na een x aantal biertjes niet meer de force om verder te gaan? Dan tover je toch jouw bieropener in de vorm van de Millennium Falcon tevoorschijn! Je collega’s zijn niet alleen stikjaloers, maar je vrijmibo krijgt ook een nieuwe boost.

Vette paperclip bieropener

De hele dag gebruik je deze op je bureau om alle papieren bij elkaar te houden en lijkt het gewoon een iets te grote paperclip. Maar als de vijf in de klok is komt de grote onthulling en open je op spectaculaire wijze de borrel! Ideaal toch?

Hak dat biertje maar open!

Om vijf uur het bijltje erbij neergooien? Welnee joh, je pakt ‘m juist op! Hoe moet je immers anders aan het bier?! Met deze vette bieropener is de vrijdagmiddagborrel pas écht een succes.

Coole kever bieropener

Wil je volledig over de top gaan, dan is deze gouden, neppe kever perfect voor jou. Op de foto is goed te zien hoe je hiermee jouw biertje opent, dus zit daar niet over in.
kever-bier-opener

Alle biertjes verzamelen!

Waarom zou je de dopjes weggooien, als je ze ook aan deze coole magneet kunt hangen?! Dat wordt dopjes tellen en proberen om er zoveel mogelijk tegelijk aan op te hangen!

Zijn deze coole bieropeners niet voldoende om de vrijmibo aan de gang te krijgen? Probeer dan eens deze bizarre trucs, waardoor je nooit meer om aandacht verlegen zit.

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: