Cool-whiskyglas

Cooler (en handiger) dan deze whiskyglazen wordt het niet!

Het blijkt maar weer eens dat whiskyglazen het beste design hebben, als ze door échte liefhebbers worden gemaakt. Ontwerper Ryan Bricker houdt wel van een glas op zijn tijd en dook daarom zijn studio in om een glas te maken dat aan de wensen van alle whiskydrinkers voldoet. Twee jaar geleden slaagde hij daar al bijzonder goed in en veroverde hij de harten van menig fan.

Nu, anno 2017, doet hij er nog een schepje bovenop. Samen met Corkcicle heeft Ryan niet alleen in een groot ‘probleem’ voorzien, maar doet hij dat ook nog eens op stijlvolle wijze. Het zit namelijk als volgt. Iedereen die wel eens glas van deze sterkedrank inschenkt, weet dat het nóg beter smaakt met een sigaar in de andere hand. Maar dan heb je allebei je handen bezet, of één hand die beiden moet vasthouden en daardoor weinig grip heeft. Door het glas een klein beetje te vervormen heeft het niet alleen zijn eigen stijl, maar kun je er ook nog eens een sigaar op laten rusten. Met andere woorden: een musthave voor jouw mancave!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags:

3 comments

Comments are closed.