Spullen-voor-mancave

De 12 spullen die jouw mancave nóg bruter maken

Vrijwel iedere man heeft weleens het idee in zijn hoofd gehad om zijn eigen mancave in te richten. Een plek waar alleen mannen mogen komen en zelf bepalen wat er gebeurt en hoe het gebeurt. Zonder enige compromissen mag hij zelf weten hoe het eruit komt te zien. Of het een plek wordt om onderuit gezakt te luieren of aan de hand van hun passie (bijvoorbeeld Star Wars of voetbal) het zich helemaal eigen maken.

Een bekend probleem is dat mannen vaak niet goed weten waar ze moeten beginnen met het starten van hun mancave. Dat de garage, kelder of zolder vaak wordt gebruikt om een eigen stek te creëren is duidelijk, maar wat daarna? Wat stop je er precies in? Om jou op weg te helpen zijn hier een aantal spullen die voor (bijna) elke mancave perfect zijn en jouw ruimte nog bruter maken.

Lees ook: Waarom elke man een mancave moet hebben

Spullen voor jouw mancave

Een platenspeler
De droom van velen. Het liefst een originele die nog in goede conditie is met dito platen. Er gaat niks boven het nostalgische gevoel van een plaat opzetten en het wonderschone geluid wat vervolgens door de ruimte galmt.

Een (mini)bar
Je wilt toch niet jouw mancave verlaten om enkel een biertje te halen? Dat zou zonde zijn! Daarom is het (afhankelijk van de grote van jouw kamer) belangrijk om over een luxe bar of een handige minibar te beschikken.

Een globebar
Wel degelijk iets anders dan een normale bar. Dit zijn namelijk de klassieke, holle globes die open kunnen en waar jij jouw whisky of gin in bewaart. Een fantastisch zicht en natuurlijk geweldig om bij jouw vrienden over op te scheppen.

(Hoek)banken
Een mancave draait vooral om comfort. Je moet er alles aan doen om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. En dan wil je niet op uitklapstoeltjes zitten. Nee, om even weg te dommelen of even onderuit gezakt te doen waar jij zin in hebt, is het lekker om over een paar goede (hoek)banken te beschikken. Lekkere stoelen of fauteuils zijn ook geen overbodige luxe.

inspiratie-mancave-spullen

Een biljarttafel
Of een tafelvoetbaltafel. Of een airhockeytafel. In elk geval iets om met je vrienden te doen. Iets eenvoudigs waarbij je het kind in jezelf niet kunt onderdrukken.

Een televisie
Wat is een man zonder zijn tv en afstandsbediening? Beetje zappen en ongezouten je mening geven over alles wat je voorbij ziet komen. En ook ideaal om naar jouw favoriete voetbalclub te kijken of om die ene vette film op af te spelen.

Een game console
Maar daar houdt jouw plezier niet bij op, want een beetje vent wil ook gamen in zijn mancave. FIFA, Call Of Duty of Mario Kart, het maakt niet uit. Zolang jij er plezier aan beleeft is het goed genoeg.

Een flesopener
En niet zomaar één, zoiets moet je wel in stijl doen. Daarom is het tijdje om een beetje indruk te maken op de rest, door een speciale aan de muur te hangen of om er één in de vorm van een speelkaart te gebruiken

Een poef
Ook al lijkt de lijst aan spullen nu al lang, vergeet niet dat het nog altijd jouw keuze is wat je allemaal wel en niet wilt hebben. Iets wat daar ook onder valt is een poef. Want laten we eerlijk zijn, een luxe bank is goed, maar als je iets hebt om je voeten (na een dag hard werken) op te leggen is dat helemaal top.

Mancave-spullen-tips

Onderzetters
Maar dan wel in een bijzondere stijl, zo simpel kom je er niet van af. Er zijn vast wat exemplaren te vinden die volledig bij jouw stijl passen. En anders kun je ze zo online op maat laten maken.

Speciale glazen
Een bierglas is een bierglas en een whiskyglas is een whiskyglas. Klinkt heel stom, maar het komt vaak voor dat mannen uit luiheid hun bierglas voor een frisje gaan gebruiken. Dat is niet de bedoeling, dus zorg ervoor dat jouw set glazen op orde is!

Een beamer
Als je iets meer ruimte in jouw mancave hebt, is het wel zo lekker om met een beamer jouw favoriete film op een groot scherm te projecteren. The Godfather, Top Gun of Goodfellas kijken in reusachtig formaat, wij zien het wel zitten.

Een pokertafel
Welke man wil er geen gokje wagen? Die kick die door je lichaam gaat als je wint na een hoge inzet, dat wil je niemand ontnemen.

Bron foto’s: Homebnc

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Nieuws

Tags:

3 comments

Comments are closed.