Deze speciale whiskykluis beschermt jouw sterkedrank zelfs tegen terroristen

Wat er ook in de wereld gebeurt, jouw whisky moet ten koste van alles beschermd blijven. Daarom heeft een ontwerper uit Taiwan een stijlvolle kluis in het leven geroepen, die bijna niet te kraken is. Deze is zelfs zó veilig, dat je het niet eens met wapens open kunt breken.

Whiskyvault

Todd Lawrence, verantwoordelijk voor deze stijlvolle whiskykast, heeft er alles aan gedaan om jouw sterkedrank zo veilig mogelijk te bewaren. Zo is er sprake van een constructie met stalen platen, zijn er vergrendelingsbouten, moet je het openmaken met een driespaaks handvat (als je de juiste code hebt ingevoerd) en is er zelfs kogelvrij glas! Met andere woorden: jouw whiskycollectie belandt niet snel in de verkeerde handen.

Todd bedacht ooit deze speciale whiskykast om op zijn werk te hebben, maar het werd al snel enorm populair. Onder de naam Whiskyvault besloot hij deze kluis daarom op grotere schaal te produceren. Het heeft plek voor 21 whiskyflessen en kost zo’n 6000 dollar (omgerekend 5179 euro). Ja, het is bijzonder prijzig, maar dan heb je eindelijk een veilige plek om al jouw dure flessen te herbergen. Geen terrorist die nog bij jouw whiskytje komt.

whisky-kast-stijlvol-1

Je kunt whisky natuurlijk ook gewoon opdrinken. En hoe doe je dat beter dan met deze coole whiskyglazen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: