beerpong-zwembad-luchtbed

Breng de zomer in het zwembad door met dit ‘beerpong luchtbed’!

Het is tijd om jouw beerpong-skills aan je vrienden te laten zien. Dit doe je echter niet in een vieze studentenkamer, maar in het zwembad! Het is immers zomer en dus is het tijd om van de zon, het water en de heetste hits uit de kast te halen. Om het beste van twee werelden bij elkaar te brengen, is er nu een gadget waardoor je in het zonnetje jouw hand-oog coördinatie oefent: de ‘Pool Party Pong’.

Beerpong luchtbed

Dit luchtbed is 150 centimeter lang en 67 centimeter breed. Er is ruimte voor de standaard tien bekertjes per spelers en ook nog eens vier plekken om je bierflesje neer te zetten. Het moge dus duidelijk zijn: hiermee steel je niet alleen de show, maar ga jij ook nog eens een fantastische zomer tegemoet. Ideaal voor een pool-party met je vrienden! Reken er alleen niet op dat het zo makkelijk zal gaan als op de foto hierboven wordt aangegeven. Er komt natuurlijk bier, zweet en tranen bij kijken!

Er is één maar. Voor de bekertjes en dergelijke zul je zelf moeten zorgen. Die zijn er – helaas – niet bij inbegrepen. Voor een geroutineerde beerpong-speler als jij is dat natuurlijk geen enkel probleem, want jij hebt nog kasten vol plastic cupjes staan! Bestellen doe je hier, voor een prijs van € 25,-.

Tekst gaat onder de foto’s verder.

Beerpong meets honkbal

Het is niet de eerste keer dat er een leuke variant op beerpong wordt bedacht. Een kleine maand geleden kondigden we namelijk ook al een mix tussen beerpong en honkbal aan. Mocht het dus een keer regenen, dan is een geen nood aan de man. Je gaat in dat geval binnen met deze versie verder om jezelf tot beerpong-koning te kronen!

 

Heeft dit bericht jouw leven verrijkt en kun je niet wachten om het met je vrienden te delen? Gebruik dan snel één van de deelknoppen hieronder!

Category: Bier

Tags: